• Failure notice from provider:
    Connection Error:http_request_failed
17/06/2013, Kategorija: Ēdieni, Sievietēm

Pilngraudu spageti ar midijamNepieciešams:

Mīdijas – 1 kg
Pilngraudu spageti – 400 g
Tomātu biezenis – 300 ml
Ķiršu tomāti – 250 g
Ābolu sula – 150 ml
Gaļas delikatese Selection by Rimi Chorizo Loncheado – 1/2 pac.
Sīpols – 1 gab.
Pētersīļi – 1 sauja (sasmalcināti)
Diedzētas kreses – 1 kastīte
Ķiploks – 2 daiviņas

Pagatavošanas laiks: 20 min.

Pagatavošana:
1. Ja izmanto svaigās mīdijas, notīri tās, zem tekoša auksta ūdens noberžot ar asu birstīti. Savukārt saldētās mīdijas vispirms atlaidini.
2. Izvāri pastu saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.
3. Ķiploku un sīpolu sagriez smalkos kubiņos.
4. Chorizo Loncheado sagriez mazākos gabaliņos un apcep uz pannas kopā ar ķiploku un sīpolu.
5. Pievieno mīdijas un pielej ābolu sulu.
6. Sautē pannā ar vāku 2 – 3 minūtes, līdz mīdijas atveras.
7. Pievieno tomātu biezeni un uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātus.
8. Turpini sautēt vēl 2 minūtes un pievieno izvārīto pastu un pētersīļus.
9. Servē, sadalot porcijās, un pirms pasniegšanas pārkaisi ar diedzētajām kresēm.

Aikāgaršo ieteikums!
Ja, izmantojot svaigās mīdijas, konstatē, ka no tām kāda ir jau atvērusies, to labāk met laukā, visticamāk tā ir jau sabojājusies.

 

 

 

Autors Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis

380 skatījumi




Video

Matu kopšanas triki un ieteikumi

10/01/2023 | Autors: Publicitātes materiāls

Lai saglabātu matus veselīgus un skaistus, ir svarīgi pienācīgi rūpēties par tiem. Tāpat kā rūpes par sejas ādu, arī matu kopšanai jāpievērš pastiprināta uzmanība, izvēloties produktus...

Lasīt tālāk
Video

Sarkanbaltsarkanu ēdienu receptes Latvijas svētku svinībām

17/11/2022

Svinot brīvību un Latvijas neatkarību, pārtikas mazumtirdzniecības tīkls ELVI kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni piedāvā divas ēdienu receptes - kārdinoši skaistu...

Lasīt tālāk
Video

No 1. augusta epidurālā anestēzija dzemdībās ir jāsniedz par valsts līdzekļiem

12/07/2022

No 1. augusta ārstniecības iestādēm epidurālā anestēzija dzemdībās ir jāsniedz par valsts līdzekļiem, tajā skaitā, ja vēlmi par atsāpināšanas pielietošanu izteikusi pati sieviete....

Lasīt tālāk
Video

Kolagēns – sporta un skaistumkopšanas trends vai reāls palīgs?

27/07/2021

Pēdējo gadu laikā par kolagēnu runā teju visi, tam nereti piedēvējot pat brīnumainas spējas, kas ne vien padarīs mūs veselīgākus, bet arī jaunākus. Lai arī kolagēnam ir būtiska nozīme...

Lasīt tālāk
Video

Pieci veselīga un droša uztura baušļi vasarai

26/07/2021

Vasara ir piemērotākais gadalaiks ķermeņa “uztankošanai” ar vitamīniem un minerālvielām. Vienlaikus tas ir atvaļinājumu un atpūtas laiks, kad regulāras maltītes ofisā vai mājās...

Lasīt tālāk
Video

Sievietes gatavas iesaistīties tehnoloģiju jomā

26/07/2021

                Biedrības Riga TechGirls organizētajām bezmaksas apmācībām Iepazīsti tehnoloģijas, kas norisināsies tiešsaistē...

Lasīt tālāk
Video

18. novembra svētku galdam priekšroka Latvijas produktiem

17/11/2020 | Autors: Publicitātes materiāls

18. novembris ikvienam latvietim ir svētki – šogad Latvija svinēs jau 102. dzimšanas dienu. Domājot par to, ko likt uz svētku galda, birojs “Latvijas Produkts” šajos svētkos aicina svētku...

Lasīt tālāk
Video

Labdarības maratons “Dod Pieci!” šogad veltīts vardarbības mazināšanai ģimenē

08/10/2020

Sabiedrisko mediju labdarības maratons “Dod Pieci!” šogad pievērsīsies vardarbībai ģimenē – sarežģītam un daudzslāņainam tematam, runājot gan par emocionālo, fizisko, finansiālo...

Lasīt tālāk
Video

Uzkodas un kūka Baltā galdauta svētkiem

04/05/2020

Ik gadu 4. maijā, svinot Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu, klājam baltus galdautus, pulcējamies uz kopīgām brokastīm, pusdienām vai vakariņām un godinām savu mīļo Latviju....

Lasīt tālāk
Video

Pikniku sezonā arvien iecienītākas kļūst barankas un sausiņi

18/04/2019 | Autors: Publicitātes materiāls

Pikniku sezona ir pilnā plaukumā un labas uzkodas ir neaizmirstas pēcpusdienas garants. Arvien biežāk līdzās grilētai gaļai, dārzeņu salātiem un citiem sezonāliem ēdieniem, cilvēki izvēlas...

Lasīt tālāk