Saldējums palīdz atvēsināties karstajā laikā; būtiski pieaudzis tā patēriņš
Laikā, kad gaisa temperatūra aiz loga sasniedz +30 grādu atzīmi, ikviens meklē iespēju kā atvēsināties – citi dodas uz kādu no tuvējām peldvietām vai uzturas kondicionētās telpās, citi, savukārt, mazina veldzi ar gardu un atvēsinošu saldējumu. Kā norāda AS “Druva Food” pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks, šajā karstajā periodā saldējums ir viens no pieprasītākajiem produktiem, jo tā atvēsinošās īpašības sniedz iedzīvotājiem atelpu no lielās tveices. Saldējuma patēriņš būtiski pieaudzis jūlija mēnesī, kad pēc ilgāka laika Latvijā beidzot ieplūda siltās gaisa masas.
„Vasarā uzmanīgi sekojam līdzi temperatūras izmaiņām, lai līdz ar pieprasījuma kāpumu varētu palielināt saldējuma ražošanas jaudas, tādējādi sniedzot iespēju iedzīvotājiem baudīt gardo un atvēsinošo kārumu. Kā saldējuma ražotāji, jūtamies atbildīgi par katru, kas vēlas ne tikai panašķoties, bet arī atvēsināties, izvēloties produktus no īsta piena un sviesta. Esam gandarīti, ka arvien lielāku uzmanību pircēji sāk pievērst tieši produktu sastāvam – tiek izvērtēts, vai tie nesatur mākslīgas piedevas un vai to gatavošanā izmantoti kvalitatīvi un dabiski produkti, kas ir ļoti svarīgi, īpaši tāpēc, ka saldējums ir arī bērnu iecienīts gardums,” turpina Jānis Muižnieks.
Saldējums ir īpaši pieprasīts gan dažādiem ģimenes kopā sanākšanas vakariem, bērnu un jauniešu ballītēm, gan desertu pagatavošanai, kā arī Druvas plombīra saldējums lieliski noder gatavojot dažādus saldējuma kokteiļus. Patiesi garšīga, atvēsinoša un baudāma kokteiļa galvenā sastāvdaļa, nenoliedzami, ir labs saldējums. Saldējuma kokteiļi savu burvību nezaudē ne ziemā, ne vasarā – to būtība nav tikai atvēsināt cilvēkus karstā vasaras dienā, bet tas piešķir svētku garšu dažādiem pasākumiem, turklāt to var gatavot pēc katra individuālajām vēlmēm. Zemenes, ķirši, apelsīni, avenes, šokolāde vai kāda cita garda piedeva padarīs saldējuma kokteiļa baudīšanu vēl tīkamāku.
Druvas saldējums sniedz plašas izvēles iespējas ikvienai gaumei, piedāvājot gan klasisko cigoriņu, plombīra, rozīņu, šokolādes saldējumiem un ne tikai. Pircējiem šobrīd tiek piedāvāti arī Premium kategorijas saldējumi ar cigoriņu, plombīra, zemeņu, mango – meloņu un sarkano vīnogu garšu. Druvas jaunais piedāvājums tiek atzinīgi novērtēts saldējuma patīkamās garšas un izcilās kvalitātes dēļ. Saldējumi, kas gatavoti no svaiga piena un sviesta, padara to baudīšanu par neatņemamu vasaras sastāvdaļu.
Akciju sabiedrība “Druva Food” ir sevi pierādījusi un pircējiem zināma kā dabīga un garšīga saldējuma ražotāja, kas ražošanas procesā izmanto īstus piena un sviesta produktus, kas iegūti no vietējiem ganāmpulkiem, tā atbalstot Latvijas lauksaimniekus. Druvas saldējuma pamatā ir gadu gaitā pilnveidotas receptes, kas kopā ar inovācijām ražošanas procesos, nodrošina kvalitatīvu piedāvājumu.
Vēl par tēmu:
Atsevišķiem pārtikas produktiem plāno samazināt pievienotās vērtības nodokli
Atsevišķiem pārtikas pamatproduktiem no nākamā gada vidus plānots noteikt pievienotās vērtības nodokļa (PVN) samazināto likmi 12 procentu apmērā. To piektdien, 21.novembrī, atbalstījusi...
Lasīt tālākPieaugs akcīzes nodoklis alkoholam, tabakai, saldinātajiem dzērieniem
Lai mazinātu videi un veselībai kaitīgu vai neveselīgu produktu patēriņu, kā arī, lai nodrošinātu papildu ieņēmumus valsts budžetā, Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija piektdien,...
Lasīt tālāk2025. gada 3. ceturksnī vērojams straujš darba tirgus aktivitāšu pieaugums
Darba tirgus aktivitāte jau otro ceturksni pēc kārtas pakāpeniski atjaunojas. Pēc straujā uzlabojuma gada vidū pozitīva dinamika saglabājās arī trešajā ceturksnī, augot gan nodarbināto...
Lasīt tālākDzīvokļu īpašniekus savlaicīgi informēs par citu personu deklarēšanos viņu īpašumā
Dzīvokļa īpašnieks nekavējoties tiks informēts, ja viņa īpašumā savu dzīvesvietu būs deklarējusi cita persona bez likumiska pamata. To paredz Saeimā ceturtdien, 13.novembrī, konceptuāli...
Lasīt tālākPlāno mazināt administratīvo slogu sociālajiem uzņēmumiem
Saeimas Sociālo un darba lietu komisija otrdien, 11. novembrī, konceptuāli atbalstīja grozījumus Sociālā uzņēmuma likumā, kas paredz paplašināt darba iespējas cilvēkiem ar invaliditāti...
Lasīt tālākSeptembrī ārējā tirdzniecībā vērojams straujš kāpums
Šā gada septembrī Latvijā strauji palielinājās gan eksporta, gan importa kopapjoms, kas liecina par stabilu valsts ekonomikas izaugsmi. Preču eksportam septembrī bija vērojams stabils pieaugums,...
Lasīt tālākSEPLP aicina neatbalstīt deputātu priekšlikumus samazināt sabiedriskā medija budžetu
Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome, iepazīstoties ar likumprojekta “Par valsts budžetu 2026. gadam un budžeta ietvaru 2026., 2027. un 2028. gadam” (Nr. 1130/Lp14) otrajam...
Lasīt tālākMērenu inflāciju oktobrī noteica zemāks pārtikas cenu un sezonālās ietekmes spiediens
Oktobrī patēriņa cenas pieauga, taču cenu pārmaiņas kopumā bija mēnesim raksturīgas. Pieaugumu noteica energoresursu sadārdzināšanās, savukārt samazinošā ietekme bija mērenākai sezonālo...
Lasīt tālākAtsevišķiem pārtikas produktiem plāno samazināt pievienotās vērtības nodokli
Lai mazinātu pārtikas produktu cenu pieauguma ietekmi uz iedzīvotāju labklājību, Saeima ceturtdien, 6. novembrī, konceptuāli atbalstīja izmaiņas pievienotās vērtības nodokļa (PVN) regulējumā,...
Lasīt tālākBiedrība “Zemnieku saeima”: memoranda rezultāts ir izaicinošāka sadarbība ar lielveikaliem
Biedrības “Zemnieku saeima” vērtējumā pārtikas cenu samazināšanas memorands, ko šopavasar parakstīja Ekonomikas ministrija (EM), tirgotāji un pārtikas ražotāji, pagaidām nav devis...
Lasīt tālāk
